inspire 1

V P style

 

 

_DSC3092mic

12744139_1020990131257237_7676160212790845693_n

 

Primul pe care l-am ales pentru această categorie, este Valeriu Preda. El este fotograf freelancer, unul dintre cei mai buni fotografi cu care am avut plăcerea să lucrez, dar și un tip care arată foarte bine, nonconformist ce se îmbrăca, cel puțin interesant și de apreciat, zic eu.

I-am cerut lui Vali să ne spună părerea sa despre fashion, cât și despre stilul pe care îl abordează:

” În ceea ce privește stilul meu vestimentar, consider că definește libertatea, negrul îmbinând pentru mine un infinit de combinații, simbolizând masculinitate și eleganță în același timp.

De asemenea, țin să menționez că este stilul meu personal, asumat și sunt de părere că fiecare ar trebui să-și asume un stil într-o notă personală, să aleagă libertatea de exprimare și când vine vorba de vestimentație, să nu se limiteze la trend, la părerea altora, privirile trecătorilor pe stradă, etc. deoarece ar trebui să conștientizeze că alegerile pe care le facem ne aparțin în totalitate.

Apreciez oamenii care nu au o tendința instinctuala de conformism la stilul de masă (nu vedem o pereche de pantofi verzi în reclamă imensă de la H&M… de pe magazinul Unirea și o considerăm un musthave pentru garderobă noastră, deși nu are nicio legătură cu restul pieselor de acolo),oameni care nu au limite în ceea ce privește vestimentația lor, perfect conștienți de faptul că nu le plătesc oamenii de pe stradă hainele, nu îi îmbrăca ei, ci sunt reflecția propriei lor personalități.

Eu mă simț adesea privit cu admirație sau indignare, însă nici faptul că unora le place sau că alții mă privesc cu scepticism nu o să determine modul în care o să mă îmbrac eu mâine, ba mai mult fie că sunt într-un hypermarket ori în centrul Bucureștiului trec pe lângă privitori ca și când nu ar există.

Sunt conștient și de faptul că mulți oameni poate nu au timp să și cumpere haine sau se lovesc de fel de fel de frustrări personale, legate de aspectul fizic sau de resursele financiare, însă în opinia mea pur și simplu nu s-au regăsit pe ei înșiși. Să te îmbraci bine, nu ține de a avea un corp de model sau de a cheltui mii de euro. Ar trebui să mai lăsăm snobismul de o parte și să apelăm cu încredere la un stilist, să ne compună ținutele luni-duminică, fie că vorbim despre corporatiști sau vedete etc.

In final, ceea ce cred eu, este ca nu trebuie să ne lăsăm definiți de un anumit tipar, ci trebuie să încercam să ne punem cât mai mult amprenta personală asupra stilului pe care vrem să-l adoptăm, deoarece doar așa putem realiza o relație cât mai autentică între imaginea fizică și personalitatea noastră si să ne bucurăm de libertate în toate domeniile, e cel mai de preț dar pe care îl avem!”

 

12295366_982142805141970_3074268945829563776_n  _DSC3495vs2mic

withjack

You Might Also Like

1 Comment

 • LatoshaGayma says: April 16, 2016 at 9:55 am

  I see, that your website needs unique and fresh articles.

  I know it is hard to write content manually everyday,
  but there is solution for this. Just search in g00gle for-
  Atonemen’s tips

  Reply
 • Leave a reply