Urban 0

S u n

1 2

_DSC4266

Am făcut shootingul acesta în ultima zi călduroasă a anului. Inițial, nu am vrut să postez pozele astea, ci mai degrabă aș fi vrut să pun pozele cu o ținută mai de iarnă. De ce m-am răzgândit?!…pentru că, primul meu post din anul asta vreau să fie unul călduros, astfel încât să simți și tu razele soarelui, cum le simțeam și eu atunci.
Acum, îmi beau cafeaua și mă uit cu drag la pozele pe care le-am făcut. Te invit și pe tine să intri în această stare, călduroasă. Să fii un om cald și bun cu toți oamenii, și să te bucuri de tot ce este în jurul tău în acest moment. Traieste clipa, daca nu, ea poate fi  ca soarele, să îți amintești, cum atunci  îl aveai și acum..nu.
Ținută este despre negru, colorat cu puțin albastru, perfectă pentru zile însorite și puțin friguroase. Mereu am fost adeptul maletei, ține foarte bine locul unui fular sau eșarfe. Când purtam anul trecut, nu era așa de bine văzută. Am observat că acum se găsește mult mai ușor o maleta bună și că a devenit chiar la modă, ceea ce mă bucură, este o piesă vestimentara foarte eficientă. Peste maleta am luat o geacă de blugi albastră, pentru a crea puțin contrast între geaca neagră de piele și maleta. Am luat o pereche de pantaloni închiși pe care, i-am nuanțat prin șosetele albastre. Atât pentru a-i asorta cu geacă de blugi, cât și pentru a crea un contrast între pantaloni și pantofi.
Fotograf:  Valeriu Preda

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply