Fashion 0

Suit up

elegant man standing outside, wearing plaid costume and a genuine leather bag

elegant man standing outside, wearing plaid costume

elegant man standing outside, wearing plaid costume and a genuine leather bagelegant man standing outside, wearing plaid costume and a genuine leather bag

 

“Nota dominantă a eleganței este simplitatea”, este unul dintre cele mai celebre citate. A fost spus de Coco Chanel. Dar ce înseamnă de fapt eleganță și la ce se referă simplitatea. Am căutat cuvântul “elegant” în dicționar și acolo este tradus în felul următor: “Făcut cu gust, care se distinge prin armonia și bunul gust al imbrăcămintei. 2. (Adesea adverbial) Care se deosebește prin armonia formei, prin îmbinarea plăcută a elementelor”. După care am căutat și cuvântul “simplu” în dex care este tradus la rândul lui: “format dintr-un singur element sau din câteva elemente omogene; care nu se poate impărti în elemente de natură diferită; care nu este amestecat”

Pornind de la cele două traduceri, am plecat de la premisa că trebuie să realizez câteva ținute, elegate dar în același timp și simple.

Am încercat să păstrez totul în aceeași nuanța, atât shootingul cât și locația.

Totuși simplitatea mai este dată de ceva și anume de atitudinea ta, e foarte important să fii binedispus mereu și să nu te lași influențat de toate grijile care te urmăresc.

Fii un om simplu și trăiește fiecare clipă pe care o ai, pentru că nu o să mai ai ocazia să treci prin acel moment.

Costumele sunt făcute la croitor, cămașa este una simplă albă iar cravata este de la Zara, din păcate nu am nicio poză în care să surprind și pantofii, însă aceștia se pot regăsi în articolul “malagamba II”.

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply