Urban 0

Promenada

preda2preda1preda3

 

Promenadă – loc special amenajat pentru plimbare

Cam așa a fost și la prezentarea lui Florin Dobre, Sbornicul. O plimbare degajată atât din partea modelelor cât și din partea invitațiilor.

Vremea a fost încântătoare, completând perfect ambiantul cochet. De data asta am ales să fiu în public pentru a admira mai bine colecția artistului și pentru a trăi un alt sentiment, pe lângă acela de a fi model.

Cred ca nu mi-ar fi plăcut daca aș fi fost pe podium,  faptul că publicul a stat doar în dreapta modelului. In general, la toate prezentările la care am patricipat, vrei să te simți privit din toate părțile, astfel încât publicul să îți admire fiecare parte a corpului.

Per total prezentarea a ieșit bine, organizarea a fost una bună, iar hainele croite de Florin Dobre au surprins ca deobicei. Un mic inconvenient a fost ora la care a început prezentarea, ora 15 :00, astfel prezentarea nu a putut fi digerată bine cu un pahar de vin.

Am ales o ținută la înălțimea prezentării, adăugând o doză de excentricitate, prin inele și brățări viu colorate și prin câteva subtilități precum trandafirul prins atent pe reverul sacoului. Tinuta, închisă, am pătat-o cu puțin roșu, prin cravată și prin batistă atent aleasa în buzunarul pieptului.

Cam despre asta a fost ziua de sâmbătă, despre o plimbare pe terasă, despre câteva ținute foarte bine gândite și despre o întâlnire cu prietenii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply