Lifestyle 0

Hamzie

Hamzie este intentia mea de a scoate la suprafața curajul din fiecare persoana.

Aceasta este scurta descriere pe care am ales-o, totusi acest brand are o poveste in spate, o poveste care m-a adus aici.

M-am hotarat acum acum ceva vreme sa incep acest brand. Eram satul de toate mesajele negative vazute cool. Multe persoane nu inteleg cum aceste mesaje, ne afecteaza intr-un mod subconstient. Toti vrem sa fim cool si sa fim apreciati de cei din jur. Insa trendul de a deveni astfel, nu e tocmai pe drumul cel bun.

Traim intr-o competitie naiva, in care incercam sa dovedim celorlati ce viata grea avem. Cautam o empatizare, pentru necazurile care ne lovesc zi de zi. Problema este ca, am ajuns in punctul in care toti cautam asta, asa ca nu mai are cine sa ne-o ofere.

Toti avem necazuri. Speciali suntem daca reusim sa trecem peste toate greutatile, nu daca ne plangem dupa fiecare inconvenient.

Recunosc, sunt inca mic, nu am trecut prin necazuri pe care altii le-au simtit. Insa cat am stat in China, am avut o perioada de doua saptamani, in care am fost prima data intr-o depresie. Depresia a avut ca si cauza principala, faptul ca nu aveam cu cine sa vorbesc.

Eram singur intr-un alt oras, unde nu mergea internetul, iar oamenii nu vorbeau engleza.

De ce povestesc toate acestea? Pentru ca in descrierea brandului, vorbesc despre curaj. Care este cel mai mare curaj, daca nu acela de a iti arata vulnerabilitatile.

Acesta nu este un mare necaz, spun din nou. Dar cred ca dupa toate cele intamplate, sunt pregatit sa creez acest brand.

Desigur sunt foarte multe tricouri cu mesaje pozitive, dar niciodata nu am simtit ca ar trebui sa imi cumpar unul. Era un mesaj dragut imprimat pe un tricou. Fara nicio poveste in spate.

Tricourile acelea imi aduc aminte de cum traiam inainte. Vorbeam despre pozitivitate, insa nu actionam cu adevarat.

Cam despre asta este vorba la Hamzie, lucrul acela pe care il porti, si iti aminteste cum sa vezi problema.

Am pus si voi pune suflet in acest brand, pentru ca aceasta este actiunea mea in aceasta directie.

Numele brandului are 3 origini:

Hamsie, care imi aduce aminte cum cateodata e bine sa sa nu iau viata prea in serios, si ca de multe ori e bine sa vezi lucrurile ca pe o joaca.

Hamza, sufletul cu care lucrez la acest brand

Hamsa, mana Fecioarei Mariei, pe care musulmanii o vad ca pe o protectie impotriva deochiului.

Aceasta este povestea mea, cu una din vulnerabilitatile mele. Te invit si pe tine acum, sa le infrunti pe ale tale.

#wearpositive

h-9-of-35 h-20-of-35

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply