Urban 0

Green

2.

3 4 6
Imi place culoarea verde, mereu mi-a plăcut, dar parcă înainte nu întâlneai atat de multe articole verzi pe care, să le poți cumpara. Nu știu dacă anul acesta se poartă, sincer, nu prea mă interesează, până la urmă când te îmbraci, trebuie să te simți confortabil în hainele tale, nu să respecți tendințele anului respectiv. Pe mine culoarea asta mă trimite cu gândul în spiritul sărbătorilor, ba, mă duce cu gândul la brad și mă liniștește, ba, mă duce cu gândul la Grinch și mă amuză.

Am ales o ținută simplă și confortabilă, bună de rezolvat mai multe treburi prin oraș, dacă ai de fugit, de colo, colo. Până la urmă iarnă toată lumea poartă geacă dar trebuie să alegi ceva prin care să te diferențiezi de fiecare data, chiar dacă ținută este una simplă. Eu am ales să mă diferentiez prin ghetele verzi, care atrag de obicei atenția. Acestea sunt cumpărate dintr-un second hand, la un preț destul de mic. Deși am avut ceva probleme cu ele, deoarece mă strângeau, cu timpul s-au adapatat picioarelor mele și acum ne înțelegem de minune.

Pe dedesubtului gecii, am luat o cămașa verde, peste care am pus un pulover alb, pentru a mai deschide ținuta verzulie. In cap mi-am luat un fes nu neapărat pentru că era frig, ci pentru că simțeam nevoia de puțin negru.
Incerc să abordez tot felul de ținute de care dispun din garderoba personală, care să se potrivească, tuturor momentelor de care ne lovim.

Să fim sinceri acum, nu poți fi tot timpul elegant, mai ales când vine perioadă rece.

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply