inspire 1

G C style

 

image4
image1

Îl văzusem pe Gilbert în videoclipul Antoniei, acum multă vreme. Eram un puști din liceu care se uită cu ochii mari, visând că poate într-o bună zi voi apărea într-un videoclip și că acolo o să cunosc oamenii din această industrie.

După mult timp la un job, îl văd pe Gilbert stând pe canapea și citind, foarte mișto imbrăcat. Pană la urmă modul în care o persoană se imbrăca, la prima vedere contează foarte mult. Am intrat în vorbă cu el, spre surprinderea mea, era un om foarte plăcut și cald cu care puteai discută foarte multe subiecte. Acum la o distantă de 3 ani, am rămas prieteni și l-am rugat să își descrie stilul în câteva fraze:

“”Cel mai des mă îmbrac după cum mă simt, după cum mă trezesc…iar cel mai important, după cum arta mea, arta dinauntrului meu vrea.
Nu am reguli impuse, sau frică de ceea ce vor spune ceilalți despre ținuta mea. Pur și simplu mă ghidez după starea mea, după ce am în șifonier și unde mă duc în ziua respectivă.

E bine să fii rebel, dar cred că uneori trebuie să știi și când te oprești. Îmi amintesc cum profesorul meu de stilism vestimentar, Ovidiu Buta mi-a zis să răman la mai puține chestii “vedeta”. Și așa e, trebuie să știm să alegem tinută gândind la context. Drept dovadă uneori pe langă o vestă vedetă, sacou, sau orice altceva care vrea să atragă atenție, pun chestii simple care să pună în valoare “vedetă” ținutei.
Eu cred că comportamentul fiecărui om își lasă amprenta foarte mult în toate acțiunile sale de zi cu zi. Dacă suntem fricoși, dacă suntem extravaganți, dacă suntem fericiți sau nefericiți expunem și în relațiile cu ceilalți, în alegerea prietenilor și în cazul de fată în alegerea hainelor din șifonier și de ce nu a le cumpăra.

 

image25   image21 image14

Trăim într-un timp unde depinde foarte mult să evoluăm, să ținem pasul cu tehnologia, să avem stimă de sine, integritate și onestitate interioară.
Cu cât te identifici, ști cine ești si ce vrei, cu atât vei ști mai bine care este stilul tău pe care să îl adopți în societate.
Eu am făcut-o și sunt impăcat cu mine.
Dacă ar fi să numesc mai simplu stilul meu cred că s-ar numi “elegant-extravagant”. Termin cu un sfat pentru voi: să vă imbrăcati așa cum instinctul vostru vă spune”

image23

You Might Also Like

1 Comment

  • Vk says: March 5, 2016 at 9:47 pm

    Nota 10 Gil!

    Reply
  • Leave a reply