Fashion, Urban 0

Florarie

Tuturor ne plac florile, dar cu toate astea cand ai intrat ultima data intr-o florarie?

stefan3

Florile sunt importante, simbolizeaza cea mai frumoasa surpriza pe care i-o poti face unei femei. Zic surpriza pentru ca de multe ori ne obisnuim sa dam flori, doar la ocazii speciale. Este metoda cea mai sigura ca un barbat sa creeze o impresie placuta asupra unei femei.

Studiile arata ca 92% dintre repezentantele sexului frumos isi amintesc ultima data cand au primit flori, iar 89% dintre acestea au afirmat ca atunci cand le primesc, se simt speciale si apreciate. Eu zic ca 89% e mai mult decat suficient, cat sa avem siguranta ca putem face pe cineva fericit.

Vorbeam zilele trecute cu o persoana care lucreaza intr-o floriarie si imi povestea, cum intra barbati mereu grabiti si le roaga pe vanzatoare sa le faca un buchet. Sunt convins ca cei care lucreaza acolo stiu mai bine decat noi ce flori se potrivesc, dar ei nu cunosc persoana carora vrem sa le daruim florile,  asa ca data viitoare eu zic sa te implici mai mult in alegerea florilor, sunt sigur ca te vei simti mult mai bine cand le vei darui stiind ca ai pus “umarul la treaba”.

Tot de la persoana care lucreaza in florarie, am aflat ca multi barbati se simt stanjeniti atunci cand intra ” pravalie”. Nu cred ca avem niciun motiv sa simtim asta, ci din contra cred ca ar trebui sa si sa cumparam si pentru noi.

In practica feng shui, plantele si florile sunt considerate deosebit de benefice, deoarece ele purifica aerul si aduc o energie noua si prospata in fiecare zi. Intotdeauna este de bun augur sa ai o planta in casa sau pe balcon.

Inginer fiind, as putea spune ca ele reprezinta un “barometru” ( instrument de măsură a presiunii atmosferice) al starii tale de sanatate.

Cat despre tinuta, am ales 2 outfituri elegante, care sa reprezinte barbatul modern, mult mai atent la nevoile femeii.

Im ambele cazuri, am mers pe sacou si pantaloni separati.

O tinuta mai excentrica cu cravata rosie, camasa alba si sacou in 4 nasturi. Este o tinuta pe care o poti purta pe timp de zi.

Cealalta tinuta, este mai clasica. O camasa de papion descheiata si un sacou negru cu rever mai excentric, se potriveste mai bine pe timp de noapte.

stefan4stefan1stefan7â-e1464706923273

Locatia: Floria in strada

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply