Fashion, Urban 0

Confidence

elegant man in plaid squares costume standing, having metal gates as backgroundelegant man standing outside, with a classic building on backgroundclouse up portrait of an elegant man standing outside next to a green door, wearing green plaid costume

 

Unul din citatele mele preferate, este al lui Arthur Asche, care spune:”Cheia pentru succes este reprezentată de încrederea în sine” în timp ce”încrederea se realizează prin pregătire”.

Nu este un secret că încrederea în sine reprezintă unul din cele mai bune atribute cu toate astea mulți oameni neglijează această virtute.
Sunt mai multe metode prin care să îți poți reda încrederea în tine. Astăzi voi încerca să mă concentrez doar pe unul singur.
Conform mai multor studii ale unor psihologi, unul din lucrurile asupra căruia au ajuns de acord este că” ești ceea ce porți”. Asta înseamnă că legându-mă de citatul lui Arthur cu cât te pregătești și te informezi cum să te îmbraci adecvat în diferite medii, devii ceea ce porți.

Un alt studiu a demonstrat că mulți bărbați se simt mai încrezători atunci când sunt îmbrăcați în costum. De asemenea sunt mulți care nu suportă costumul. E o chestie mișto pe care poți să o faci, du-te la restaurant în costum la cravată, și încearcă să analizezi modul în care reacționează oamenii atunci când intri în încăpere. După care să te îmbraci casual și să mergi în același loc..diferență este de la cer la pământ. Așa este programat omul ca prima impresie să și-o facă după stilul vestimentar. 

Legat de ținuta mea, am armoziat două culori reci foarte dragi mie, albastru și verde. O combinație simplă și de efect. Vesta și pantalonii le-am făcut la croitor, așa că mă simt foarte confortabil mai ales pent sunt făcute pe mine. Sacoul este de la H&M în timp ce pantofii sunt de la îl passo.

O să închei prin repetarea citatului care mie îmi place foarte mult:”Încrederea se realizează prin pregătire”

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply