Travel 0

B r e a k Brasov

 

Viață ta merge liniștită sau mai puțin liniștită, până când ajungi la o stare. O stare de nervozitate datorată stresului, a rutinei și a altor cauze.

Important este că ai nevoie de un tratament, e că atunci când ești răcit;  iei pastile, te îmbraci mai gros și așa mai departe. Acum tratamentul pentru aceste cauze variază, eu am nevoie să schimb orașul, să schimb “aerul” iar toată gălăgia din jurul meu să se transforme în liniște acompaniată de păsărele.

Eram acasă în față laptopului și mă tot gândeam , îmi făceam schițe, însă aveam o problemă, mintea. Nu voia să mă ajute la concentrare, făceam două trei lucruri, ea pleca și mă lasă baltă. Unde fugea? fugea cu gândul la o terasă între munți unde domneste linistea. Cum pleca, eu o certăm și o chemăm la “teme”.

Cred că se numește “minte hoinară” când pur și simplu fuge încontinuu. Până la urmă i-am dat voie, cam în fiecare zi să își ia o pauză și să viseze la asta.

Când o lăsăm parcă cu fiecare inspirație simțeam că sunt si mai aproape de munte, exact că în reclamă aceea la detergent, îmi scăpa numele.

Intr-o zi lucrăm linisitit, când deodată vibrează telefonul, parcă mai zgomotos că niciodată. După ce vorbesc aflu că trebuie să plec la brașov pentru o prezentare de modă. A naibii coincidența, de când te aștept.

Astăzi, am plecat la drum de dimineață, însă am întimpinat o problemă. Bucureștiul nu a vrut să mă lase să plec, m-a ținut în trafic și m-a înjurat din toate direcțiile. Mi-am dat seamă că pe ocolite nu merge așa că am mers la sigur insistând că mă întorc repede.

Imi place să cred despre mine că sunt foarte ambițios așa că nu am renunțat până nu m-a lăsat. După ce am trecut de această problemă, am ajuns cu bine în Poiană Brașov.

Acum scriu de pe o terasă la hotelul Alpin cu o cafea în față și cu mintea impacata. Parcă din când în când se mai aud două trei ciripituri, care completează atmosferă. Pot spune că îmi îngheață mână când scriu asta și că stiloul este foarte rece, dar merită, chiar merită.

Sfatul meu este că mereu atunci când simți că ai nevoie de o pauză, să nu îți neglijezi intuita. Cum am spus și mai sus totul începe cu o dorință, restul va veni de la sine. Sunt sigur că se va ivi o portiță astfel încât să “evadezi din cușcă”.

Cât despre ținută, am ales o ținută în care să mă simt cât mai confortabil, de calatorie.

IMAG0080-01  IMG-20151120-WA0011-01

You Might Also Like

No Comments

Leave a reply