Urban 1

B l a c k

3T8B5887

3T8B6022

3T8B6211

Inițial, voiam să scriu altceva despre acest shooting, cât de frumos a fost, cât de bine au ieșit pozele, cât de mult m-au ajutat. Să folosesc mai multe metafore să păra ceea ce nu a fost.

Nu e cazul, nu acum. Shootingul acesta, sincer îl asociez cu cea mai mare durere de cap și cu o greață de nedescris. Băusem foarte mult cu o seară înainte, cred că un vin destul de prost, altfel nu îmi pot închipui, cum de mi se făcuse atât de rău.

Știu că mă luase Ionuț, fotograful, de acasă și voiam să îmi iau o cafea, dar am convenit să luăm când ajungem la locație, la lacul Morii. Când am ajuns acolo supriza nu era niciun magazin, și muream de sete. Înghițeam în sec, în continuu, era atât de frustrant. Incepeam sa ma obisnuiesc cu gândul că o sa beau apa din lac..

Din fericire, nu a fost nevoie să se ajungă aici, am găsit un aprozar la un colț, foarte diferit de restul magazinelor pe care le știam eu, și mi-am cumpărat o apa, salvandu-ma.

Ținuta, pe care am ales-o, cred că îmi descrie perfect starea. Nu am fost prea dornic de culori în acea dimineață, am îmbrățișat ceva mai introvertit, ceva ce nu iese in evidenta.
M-am îmbrăcat în negru complet, excepție făcând geacă de blugi de sub palton. Pe sub geacă mi-am luat un pulover de lâna, foarte comod , mai ales dacă transpiri.

E o ținută simplă, perfectă atunci când nu ai idei. Sincer cred că te îmbraci de negru de cele mai multe ori, atunci când nu vrei să exprimi foarte multe lucruri și când îți este cel mai la îndemână.

Îmi place combinația de geacă de blugi cu palton, îmbină perfect casual cu street style, imi aduc aminte ca am vazut-o la Fashion Tv, prima oara

E ok să te îmbraci în negru din când în când, dar avem atâtea combinații frumoase de culori.Este mare păcat să nu le folosim și să nu scoatem în evidența lucruri care ne ajută cel mai mult.

You Might Also Like

1 Comment

  • Cazare says: December 15, 2016 at 6:54 am

    Buna, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre B l
    a c k – Stefan HamzaStefan Hamza. Cred ca saitul stefanhamza.com este unul dintre mai bune saituri web de pe web-ul din Romania.
    multa bafta in viitor.

    Reply
  • Leave a reply